op
×

«Σπούδασα ιχθυοτρόφος και όχι κάθαρμα» - Την στήριξη όλων μας ζητάει Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος [ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστηκε
«Σπούδασα ιχθυοτρόφος και όχι κάθαρμα» - Την στήριξη όλων μας ζητάει Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος [ΒΙΝΤΕΟ]

"Μου είχαν ζητήσει να γίνω προϊστάμενος,  αλλά είπα ότι εγώ φορμόλη δεν θα ρίξω. Λιποθυμούσαμε, είναι τοξική είναι καρκινογόνος.  Επίσης μου ζήτησαν να ρίξω δύο τόνους σάπιας τροφής στα ψάρια.  Αρνήθηκα. Ήμουνα υπεύθυνος διατροφής των ψαριών. Έδινα ιχθυοτροφές στα ψάρια. Όμως τροφές που έπιαναν σκουλήκια, δεν ήθελα να τις ρίξω. Εκείνοι τις έριχναν. Αυτή είναι η τακτική τους. Η φορμόλη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και την χρήση της την παραδέχεται στα δικαστήρια η εταιρία. Δεν βγαίνουν όμως δημόσια να το πουν στον κόσμο να ξέρει τι τρώει.

Αύξησαν την παραγωγή κατακόρυφα για το χρήμα και η φύση βρήκε τεράστιο αριθμό ψαριών στη θάλασσα με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μεταδίδονται παράσιτα. Για να τα καταπολεμήσουν ρίχνουν φορμόλη. Το ψάρι ανασαίνει και εισπνέει φορμόλη. Φανταστείτε ότι τα κόκκινα ψάρια τα ονομάζουν φαγκριά όμως στην ουσία πουλάνε για φαγκρί το red sea brim ψάρι που ζει στην Ιαπωνία και  το ταΐζουν χημικά, για να πάρει χρώμα κόκκινο. Επίσης  ρίχνουν τόνους αντιβιοτικά, φάρμακα και ουσίες τοξικές. Αυτά δεν τα διαπιστώνω εγώ. Τα λένε οι οργανώσεις και οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές. Το ότι είναι καρκινογόνα το λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Θυμίζω ότι είχαν βρει στον Πόρο τεράστια ποσότητα φορμόλης δίπλα σε σχολείο. Βρήκαν σε δύο μονάδες 77 τόνους φορμόλης! Γράφτηκε στον τύπο."

Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος


Την στήριξη και την αλληλεγγύη της κοινωνίας ζητάει ο ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, καθώς συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε μετά από καταγγελίες του για εκτεταμένη χρήση τοξικών ουσιών και συγκεκριμένα της καρκινογόνου φορμαλδεΰδης από εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών.

Η πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Facebook:


Προς τη κοινωνία

Για τις διώξεις μου 7/2/20 και 13/03/20

Η πολυεθνική ζηταει 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσα την κοινωνία το τι τρώει.

Μια αναδρομή σε όλες τις διώξεις μου.

Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται.

Έργα και ημέρες πολυεθνικών και συνενόχων.

Όχι άλλο καρκίνο στη ζωή μας.

Αριθμός λογαριασμού 

Εθνική Τράπεζα

ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 347/002764-20
ΙΒΑΝ GR 4801103470000034700276420

BIC/SWIFT ETHNGRAAΣχετικά άρθρα

Μια νέα δομή, στην Κρήτη, για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους

Ψυχοκοινωνική υποστήριξη στα παιδιά που έρχονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο, αλλά και τις οικογένειες τους, θα παρέχει πλέον ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία η «Ηλιαχτίδα».

Το μήνυμα του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου μετά την αθώωσή του: "Καλώ τους νέους επιστήμονες να μην δειλιάσουν"

Με ένα μήνυμα στο Facebook ο ιχθυτρόφος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος ευχαριστεί τους δικηγόρους και όλη την κοινωνία που τον στήριξε στον δικαστικό του αγώνα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×