op
×

Eures: Νέα βελτιωμένη λειτουργία "Εύρεσης θέσεων εργασίας"

Μέχρι σήμερα, το εργαλείο αναζήτησης εργασίας της πύλης EURES περιοριζόταν σε αναπτυσσόμενους καταλόγους που παρείχαν τη δυνατότητα επιλογής από μια σειρά επαγγελμάτων.
Περισσοτερα...

ΕΡΓΑΣΙΑ

Νέα ενοποίηση Ταμείων, για να προλάβουν τη βόμβα του ασφαλιστικού

 Η λύση, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο καθηγητής Οικονομικών Σάββας Ρομπόλης, βρίσκεται στη μείωση της ανεργίας σε επίπεδα προ κρίσης (12%). Αυτό απαιτεί την αύξηση του ΑΕΠ κατά 48% το οποίο βέβαια είναι απαγορευτικό κατά την κυβέρνηση, η οποία προσανατολίζεται στη νέα ενοποιήση ταμείων.

Ακυβέρνητες πολιτείες: το συνεργατικό βιβλιοπωλείο των ανέργων απάντησε στην κρίση

"Οι Ακυβέρνητες Πολιτείες είναι μια νέα προσπάθεια στον χώρο του βιβλίου, των εντύπων και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων. Είναι μια προσπάθεια βγαλμένη από την αναγκαιότητα.

Μείωση 50% μισθού υπαλλήλου καθαριότητας επειδή κατήγγειλε αδιαφανείς διαδικασίες!

Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς (ΔΔ-Ε) μέσω της Υπηρεσίας «Διαφάνεια Τώρα!» για την καταγγελία περιστατικών διαφθοράς από πολίτες, παρεμβαίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση ζητώντας να δρομολογηθεί η νόμιμη διαδικασία για άμεση επανεξέταση και αποκατάσταση των βασικών δικαιωμάτων της εργαζομένης.

DW για γερμανικές εταιρείες: Εκμετάλλευση των ανέργων του Νότου

H 23χρονη Μαρία Σάντσες, νοσοκόμα στο επάγγελμα, στη Μαδρίτη δεν είχε δουλειά, αλλά στο Βερολίνο επιτέλους απέκτησε σε μια ιδιωτική εταιρεία. Όμως, το συμβόλαιο της έχει μια ρήτρα που της δημιουργεί ανησυχία...

Ιδού το νέο νόμισμα των Ελλήνων...

Για χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τα κουπόνια έχουν αντικαταστήσει το … ευρώ! Αφεντικά πληρώνουν τους υπαλλήλους σε είδος. Εργοδότες αντί για μισθό δίνουν ένα πιάτο φαγητό και κουπόνια σε σούπερ μάρκετ και νέοι κάτω των 25 ετών πληρώνονται με 180 ευρώ τον μήνα!

«Παγώνουν» τα προγράμματα ΟΑΕΔ για ανέργους

Δεν θα ξεκινήσουν ακόμη νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ σύμφωνα με τον Διοικητή του Οργανισμού κ Αμπατζόγλου αφού δεν μπορούν να απορροφηθούν κονδύλια από το ΕΣΠΑ λόγω του παγώματος που έχει επιβάλλει η κομισιόν και είχε αποκαλύψει το dikaiologitika.gr σε δημοσίευμα του.

5 προσλήψεις στο Νομισματικό Μουσείο

Το Νομισματικό Μουσείο ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών του Νομισματικού Μουσείου, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη αθηναϊκών επιχειρήσεων από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και το ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας

Εργασία και χαρά! 6ωρη απασχόληση στην Σουηδία

Σε παράδεισο για τους εργαζομένους θα μετατραπεί το Γκέτεμποργκ. Στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας θα εφαρμοστεί ένα πείραμα, με εξάωρη απασχόληση αυτό το καλοκαίρι. Στόχος, να αποδειχθεί ότι το συμπιεσμένο ωράριο θα κάνει τους εργαζομένους πιο αποδοτικούς στη δουλειά τους. Την ίδια στιγμή, οι Ελληνες είναι ο δεύτερος πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στον κόσμο.

Αυστραλία: Βίζα σε 500 Έλληνες για ενός έτους δουλειά

Διακρατική συμφωνία για χορήγηση βίζας σε 500 νέους 18 έως 30 ετών με δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο, υπέγραψαν Ελλάδα – Αυστραλία. Η σχετική συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να επικυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο πριν τεθεί σε ισχύ.

Σπαράγγι: το χρυσό φυτό που αποδίδει έως και 2.500 ευρώ ανά στρέμμα

Με την στρεμματική απόδοση να φθάνει και τα 2.500 ευρώ, το σπαράγγι αναμφίβολα ανήκει στα χρυσά φυτά της Φύσης και μάλιστα με σχεδόν εξασφαλισμένη πώληση στο εξωτερικό όπου είναι και ιδιαίτερα αγαπητό

Άνοιγμα ηλεκτρονικών αιτήσεων διαμονής παιδιών σε κατασκηνώσεις για το 2014

Από την Τρίτη 29/4, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, το οποίο θα υλοποιηθεί από 15.06.2014 έως 03.09.2014.

Δώρο Πάσχα και προπληρωμένα επιδόματα από τον ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού: Από σήμερα 11/04/2014 μέχρι και 27/04/2014 θα καταβάλλεται στο δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα ανεργίας, με προϋπόθεση την αυτοπρόσωπη παρουσία των δικαιούχων

Οργανώνονται οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση: «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, μια πρόκληση για όλους», που οργάνωσαν Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) με την συμπαράσταση και φιλοξενία του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δωρεάν μετακίνηση για τους ανέργους

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των συλλογικοτήτων που είχε προγραμματισθεί μετά την κινητοποίηση στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ για να συζητηθούν οι επόμενες δράσεις σχετικά με το αίτημα της Ελεύθερης Μετακίνησης για τους άνεργους

Εκδήλωση: "Σκέψου κοινωνικά – Δράσε επιχειρηματικά"

Εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών και κοινωνικοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διεθνώς, έχουν προσκληθεί να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1), 28 Μαρτίου 2014, 9:00 – 19:00.

ΟΑΕΔ: Έναρξη αιτήσεων για επιδότηση 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66

Η επιχορήγηση των επιχειρήσεων θα παρέχει την επιδότηση του μισθού των προσλαμβανόμενων, ενώ θα έχει διάρκεια ένα χρόνο με την επιδότηση να ανέρχεται στα 18 ευρώ ημερησίως και μέχρι 25 ημέρες το μήνα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×