op
×

Το μίσος ως εθνική αρετή | του Περικλή Κοροβέση

Αν οι ιθαγενείς της Αμερικής και της Αυστραλίας έπαιρναν τα ίδια μέτρα που παίρνει σήμερα η Ευρώπη-φρούριο για τους «λαθρομετανάστες», αυτές οι χώρες δεν θα υπήρχαν όπως υπάρχουν σήμερα. 
Περισσοτερα...

Περικλής Κοροβέσης

Η ληστεία ως επένδυση

Οι επενδυτές δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη μιας χώρας. Το κέρδος είναι αυτό που τους απασχολεί. Και αυτό επιτυγχάνεται με τη σχεδόν τσάμπα εργατική δύναμη.

Γαλοπούλα η φιλόσοφος | του Περικλή Κοροβέση

Ήθελα να ‘ξερα, όλοι αυτοί οι ελληνορθοδοξόψυχοι, που δεν σηκώνουν σκοπιανή μύγα στο σπαθί τους, πώς δέχονται ο Μέγας Βασίλειος να γίνεται μια φουσκωτή διαφημιστική κούκλα πλάι στις άλλες φουσκωτές κούκλες.

Περικλής Κοροβέσης: Η ομάδα του Τσίπρα κατόρθωσε να εξαφανίσει την Αριστερά

Αριστερός είναι αυτός που δίνει αξία στο λόγο και όχι στο χρήμα και δεσμεύεται.  Όταν εγώ θα πω ότι η Μάνδρα είναι πολιτικό πρόβλημα και πάω στη Μάνδρα, δεν είναι μόνο η λύπη που έχω για τους ανθρώπους, είναι και το σώμα μου που μπαίνει μέσα. Οπότε με μια φράση αριστερός είναι αυτός που συμπονάει τους άλλους κι αυτός που μετέχει στον πόνο των άλλων. Είναι εξοργιστικό το ότι πάνε στις δυστυχίες του κόσμου για να φωτογραφηθούν. Για να φανούν ότι πήγαν και να πούνε τρία στερεότυπα. 

Εδώ Πολυτεχνείο | Του Βασίλη Ραφαηλίδη

Το μπουντρούμι της Ασφάλειας στην οδό Μπουμπουλίνας βρίσκεται πίσω από το Πολυτεχνείο. Κι όσοι πέρασαν από εκεί, δεν νομίζω πως θα ήταν δυνατό να έχουν διάθεση να συνεορτάσουν με τους πανηγυριώτες της 17ης Νοέμβρη.

Παρουσίαση του βιβλίου "Ανθρωποφύλακες" στην Αγ. Παρασκευή

Παρουσίαση του βιβλίου "Ανθρωποφύλακες" στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγ. Παρασκευής την Πέμπτη 14/05, ώρα 20:00. Θα παρευρεθεί ο συγγραφέας του βιβλίου Περικλής Κοροβέσης.

Τα αρχίδια* της Ε.Ε. Του Περικλή Κοροβέση

* Αρχαιοελληνική λέξη. Κατά το λεξικό του Σταματάκου σημαίνει μικρόν και ανάξιον λόγου υπούργημα ή αξίωμα. Και για τους Ευρωπαίους εταίρους μας θα αναφερθούμε και στον έγκριτο BAILLY: CHARGE SUBALTERNE, που συμφωνεί με το ελληνικό λεξικό χωρίς διαπραγματεύσεις. Οι πρώτες εκατό μέρες της νέας κυβέρνησης πέρασαν, αλλά κάποια ουσιαστική αλλαγή δεν είδαμε.

Το χρέος ποτέ δεν πεθαίνει. Του Περικλή Κοροβέση

Η χούντα τετραπλασίασε το δημόσιο χρέος για να κάνει το θεάρεστο έργο να βάλει την Ελλάδα στον γύψο. Οι «γυψωθέντες» πολίτες αυτής της χώρας είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τον γύψο των δικτατόρων; Ο βασανισθείς πολιτικός κρατούμενος, ο φυλακισμένος ή εξόριστος και αυτός που αναγκάστηκε να γίνει πολιτικός πρόσφυγας, πρέπει να πληρώσουν τα έξοδα της δίωξής τους; 

Υπάρχει καλή και κακή εξουσία; Του Περικλή Κοροβέση

Αν κανείς δεν είναι εξοικειωμένος με τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών, χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές το χρώμα της φανέλας δεν έχει πια καμία σημασία. Το χρήμα μετράει. Οποιος δίνει περισσότερα κερδίζει τους καλύτερους. Με τους επαγγελματίες πολιτικούς τι γίνεται; Ξέρουμε πως υπάρχουν εξαγορές, αποστασίες, μίζες και διαφθορά.

Η Δύση σε παρακμή; Ο ρόλος των BRICS. Του Περικλή Κοροβέση

Ο Επενδυτικός Όμιλος της Κίνας έχει στη διάθεσή του 140 δισ. δολάρια. Διευθύνεται από τον κ. Τζιν Λικούν, ο οποίος έχει μια φιλοσοφική αντίληψη για τη ζωή που θα τη ζήλευε και η Θάτσερ. Υποστηρίζει: «Τα προβλήματα

Περικλής Κοροβέσης: "Από τους Ανθρωποφύλακες μέχρι τις Παράπλευρες Καθημερινές Απώλειες"

Οι εκδόσεις των Συναδέλφων και οι Ακυβέρνητες Πολιτείες συνδιοργανώνουν εκδήλωση συζήτηση την Πέμπτη 6 Μάρτη και ώρα: 6 μ.μ.  με ομιλητή τον Περικλή Κοροβέση και  θέμα: " Από τους Ανθρωποφύλακες μέχρι τις Παράπλευρες Καθημερινές Απώλειες, 45 χρόνια βιβλία, άρθρα, πολιτική δράση".

Η Χρυσή Νέα Δημοκρατία

του Περικλή Κοροβέση - Το πραξικόπημα της κυβέρνησης Σαμαρά στην ΕΡΤ, εκτός των άλλων, μας δίνει μια μαγνητική τομογραφία της σκέψης των κυβερνώντων.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×